De een is een echte doener houdt van uitdagingen, de ander kijkt achterom om te kijken of iedereen nog volgt. Elise van den End en Ann Alice van de Weerd vullen elkaar tijdens HR- en verandertrajecten goed aan. Wat ze gemeen hebben is hun visie: allebei zijn ze ervan overtuigd dat medewerkers de spil vormen van iedere organisatie. Wilt u iets bereiken, dan is het dus zaak om uw mensen in hun kracht te zetten. Pas dan kunt u als organisatie effectief in beweging komen.

Kiest u voor HRM Advies, dan doet u een beroep op de deskundigheid van twee ervaren professionals. Ook is het mogelijk om Ann Alice en Elise afzonderlijk in te schakelen. Een keer kennismaken? Neemt u dan contact met ons op.


Elise van den End

elisevandenend2

Mijn naam is Elise van den End, een betrokken, creatieve en enthousiaste HR-professional en coach die in staat is frisse energie in uw organisatie te blazen. Omdat ik het grote geheel overzie en vanuit mijn ervaring mensen snel begrijp, lukt het me om structuur aan te brengen en snel stappen te zetten naar het beoogde doel. Dat ik lef toon, me kwetsbaar durf op te stellen en resultaatgericht ben, komt daarbij goed van pas.

Regelmatig hoor ik dat ik scherp en doortastend ben in mijn vraagstelling. Ik ga graag de diepte in. Zo hoop ik mensen te raken en in beweging te brengen. Als coach voor zowel HRM Advies als Rendement door Talent werk ik vanuit de Waarderende Benadering, wat betekent dat ik aandacht heb voor wat werkt en wat door mensen wordt gewaardeerd.

Ann Alice van de Weerd

annalicevanderweerd2

Staat u voor een belangrijke organisatieontwikkeling? Ik ben Ann Alice van de Weerd en in mijn rol als adviseur weet ik het onbespreekbare bespreekbaar te maken, ben ik iedere keer weer op zoek naar de vraag achter de vraag en kunt u ervan op aan dat ik me opstel als kritische gesprekspartner. Dat doe ik met oog voor de persoon tegenover mij, want het is de toon die de muziek maakt.

Ik werk als adviseur, coach en trainer en houd me bezig met ontwikkeling van mensen in organisaties. Mensen bewust maken van 'waarom ze doen wat ze doen' en ze in beweging brengen, daar ligt mijn kracht. Daarbij vind ik eigenaarschap belangrijk en zal het beoogde doel steeds het uitgangspunt zijn.

Neem contact op met Ann Alice:
Tel. 06 - 294 07 966
vandeweerd@HRMadvisering.nl

LinkedIn
Twitter

Logo-Discovery

Coach Finder

Oudestraat 216 G, 8261 CA Kampen   •   Ann Alice: 06 - 294 07 966     •   info@HRMadvisering.nl